Ciocan+nevastă înșelată+China = BMW-ul o pățește

Un BMW Seria 7 costă cam 300.000 de dolari în China, dar pe lângă prestigiu, sportivitate, eleganță și cam tot ce-ți promite un comunicat de presă pompos, îți poate aduce câteodată și probleme în familie.

Asta s-a întâmplat și cu acest BMW Seria7 care a picat pe mâna dotată cu ciocan a unei neveste înșelate. Nu știm detaliile relației extra-conjugale, dar credem că BMW-ul a participat și el la ispitirea domnițelor, făcându-i astfel treaba mai ușoară soțului infidel. Altfel nu se explică de ce această soție vede toate probleme căsniciei ei în acest BMW Seria 7. Femeia este înarmată și cu foarte multă răbdare, pentru că petrece foarte mult timp făcând asta. Este foarte atentă la detalii când vine vorba de distrugerea unui BMW cu ciocanul și nu se lasă nici atunci când geamul fumuriu, care ascundea probabil niște partide pe bancheta din spate, nu se lasă spart cu una, cu două.

BMW-7-Series-husband-cheating-women-750x500

Nici mulțimea de oameni care o filmează cu telefonul nu-i distrage atenția din maratonul ei distructiv, dar nici gardianul care dorește să-i facă înțeles că nu se cuvinte să lovești o mașină nevinovată în văzul lumii. Dacă asta pățește mașina, abia așteptăm să vedem episoadele cu soțul și cu amanta lui. Sigur se va găsi cineva cu un telefon să le filmeze.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account