Cele mai reusite „costumatii” BMW de Halloween

In fiecare an ultimul weekend din luna octombrie e plin de petreceri de Halloween, costumatii deosebite si traditii care cuprind din ce in ce mai multe zone de pe glob.

In spiritul acestei sarbatori, am pornit in cautarea celor mai inovative „costumatii” pentru masinile BMW. Unele din pozele de mai jos infatiseaza dovleci sculptati intr-un mod foarte interesant. Daca aveti si voi fotografii cu astfel de creatii, scrieti-ne si trimiteti-ni-le.

Mai intai avem un BMW M5 E60 acoperit cu folie neagra care se asorteaza cu grila rinichi portocalie, oglinzile, jantele si buza spoilerului, toate de culoare portocalie. Masina se va remarca cu siguranta pe sosele, nu numai de Halloween.

Urmeaza un BMW Seria 3 care a primit si el culorile Halloween-ului, negru si portocaliu, inclusiv o pereche de faruri interesante.

La capitolul dovleci, va prezentam preferatul nostru, un dovleac sculptat reperat pe internet, care infatiseaza un BMW in miniatura cu toate elementele sale de baza.

Iata si alti dovleci interesanti:

Daca aveti pe calculatoarele voastre vreo fotografie legata de BMW si Halloween, asteptam sa ni le trimiteti la info@bmwblog.ro

[Articol inspirat de UltimateDriveApp]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account