Randare: BMW Seria 3 Sedan 2012

Noul BMW Seria 3 F30 este programat pentru lansare in 2012. Construit pe o noua platforma modulara, BMW Seria 3 2012 sedan revine la infatisarea mai “zvelta”, dar pastreaza caracteristicile unui Seria 3 tipic: proportii patratoase si console spate scurte. Designul exterior este mai musculos, mai tonifiat, si aduce mai multa agresivitate, precum si linii de design intalnite la modelele BMW recente, inclusiv noul BMW Seria 5.

BMW revine la elementele de baza, cu forme simple, neincarcate, plus grila rinichi amplasata mai jos si cu forme mai late. Versiunea sedan are un ampatament mai lung, cu cel putin 3.5 cm mai lung decat generatia anterioara a treiarului. F30 va avea „nasul” impins inainte, similar cu partea frontala a modelului E89 Z4

Noua capota a Seria 3 va avea un design asemanator celei de la Z4 si noul Seria 5, cu linii de design mai agresive, dar totusi fluide. Suprafetele convexe si concave vor fi si ele prezente in designul noului treiar.

Flancurile laterale de la stopuri spre usa spate vor avea o linie discreta de design ce face conexiunea dintre forma stopurilor si designul capotei portbagajului. Partea frontala va primi o grila rinichi mai mare, dar care va fi totusi mai mica decat la noul Seria 5 si mai putin accentuata decat la 5 GT. Stopurile isi pastreaza forma clasica de L.

Ne asteptam la variante de motorizare cu sase cilindri, completate de o noua gama de motoare cu patru cilindri si posibil chiar o varianta de 3 cilindri, pentru Europa.

Super sportivul M3 va fi echipat cu un motor cu sase cilindri.

Cu doi ani inainte de lansarea sa, si cu prototipurile de teste ruland deja pe strazi, artistii de randari au inceput sa deseneze deja noul BMW Seria 3.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account