Gerovital
Gerovital
Gerovital

Randare: BMW Z2 revine in centrul atentiei

Dupa ce timp de cateva luni nu s-a mai auzit de acest model, iata ca BMW Z2 Roadster revine in centrul atentiei. In 2009 am aflat pentru prima oara ca BMW pregateste un nou roadster entry-level, care se va pozitiona sub Z4.

BMW Z2 Roadster va fi lansat in a doua jumatate a anului 2012, dupa care va fi lansata si versiunea Coupe. Noul BMW Z2 este construit pe platforma viitoarei Seria 1 si va fi incadrat in programul Project i si BMW EfficientDynamics.

BMW Z2 utilizeaza o caroserie din otel de mare rezistenta, in timp ce fetele de usi, capota fata, aripile fata si portbagajul sunt fabricate din materiale compozite. Propshaft-ul si blocul motor sunt realizate din magneziu. Tinta de greutate pentru ambele modele, Coupe si Roadster, este de numai 1000 kg. Z2 va avea un spoiler fata mobil pentru a putea asigura deportanta, prize de aer care se inchid si deschid si grila cu volete pentru a putea permite racirea motorului sau a bateriei.

BMW Z2 va folosi un acoperis retractabil textil, cu scopul de reduce din greutatea masinii.

Modelul Z2 va avea tractiune spate si mai multe versiuni de propulsie. Optiunile luate in considerare sunt un motor in intregime electric, un hibrid cu autonomie mai mare si motor pe benzina si un motor nou de 1.6 turbo care va dezvolta aproape 200 CP.

Cele mai recente zvonuri indica faptul ca masinile sunt realizate de echipa de design de la BMW Designworks in California.

Cea mai recenta randare, realizata de Carmagazine UK, ne infatiseaza un Z2 Roadster elegant, cu grila rinichi rasturnata, care va aparea pe viitoarele modele BMW, conform zvonurilor. Pe masura ce avansam in an vom afla mai multe detalii despre noul Z2.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account