Zvonuri: BMW ar putea lansa BMW Seria 6 Gran Touring

Luna trecuta, publicatia franceza L’Automobile a relatat despre planurile BMW de a produce un model Gran Touring cu patru usi, mai mare. BMW Seria 6 Gran Touring este luat in calcul ca raspuns la Mercedes Benz CLS Shooting Break si Jaguar XF Shooting Break. Cele doua modele break combina aspectele practice ale unui vehicul de dimensiuni mai mari cu eleganta unei masini premium.

CLS Shooting Break este un model foarte atractiv, creat in limbajul de design prefigurat de Mercedes F800 Style. Spatele are o infatisare mai pronuntata de coupe decat modelul 5 GT, si un plafon inalt. BMW Seria 6 Gran Touring ar porni de la limbajul de design al modelului recent lansat Seria 6 Gran Coupe, dar partea spate ar fi de break, cu portbagaj de break.

Daca piata va cere un nou model de nisa, atunci BMW va lua in calcul constructia lui BMW Seria 6 Gran Touring. Pentru a agita si mai mult spiritele, Scott27, sursa din interiorul BMW, adauga ca acest model urmeaza a fi lansat pe piata in 2014.

Conform relatarilor acestuia, BMW vede in Gran Touring un potential mai ales pe pietele unde modelele break nu prea se vand (cum ar fi SUA) si ar avea la baza matricea si arhitectura de pe modelele Seria 5, 6 si 7. Totodata, BMW ar fi inregistrat deja denumirea de „Gran Touring”.

Iata si cateva randari realizate de Theophilus Chin si Roger Lighterness:

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account