Gerovital
Gerovital
Gerovital

Zvon: Conceptul noii generații BMW Seria 4 ar putea fi dezvăluit la salonul auto din Frankfurt

Conform BMWBlog.com, viitorul BMW Seria 4 ar urma să fie prezentat în septembrie, cu ocazia salonului auto din Frankfurt. Noul model va fi dezvăluit cu statut de concept care va prefigura o nouă linie de design îndrăzneață pentru modelul de serie ce va debuta în producția de serie în 2020.

BMWBlog.com spune că a aflat din anumite surse că BMW Seria 4 va avea design polarizant, referindu-se în special la noua grilă frontal, care va avea dimensiuni impozante. Dacă aceste informații neoficiale se adeveresc, atunci este plauzibil să luăm drept reper preliminar designul lui BMW i Vision Dynamics. Acel concept prezentat în 2017 a prefigura gran coupe-ul electric i4, care va completa gama mărcii bavareze din 2021. Iar i4 va fi construit pe platforma noii generații BMW Seria 4. Astfel este posibilă corelarea și la nivel estetic.
Importanța noului BMW Seria 4 este cu atât mai mare cu cât designul său va influența și aspectul noilor modele de performanță BMW M3 și BMW M4.
Inclusiv bimmerpost.com prefigurează introducerea grilei mari, dispusă pe înalțime, pentru BMW M3. CLICK AICI pentru a vedea pledoaria bimmerpost.com pentru această ipoteză, precum și poze cu prototipurile M3 camuflate, care par să confirme grila imensă.
De asemenea, puteți accesa bimmerpost.com pentru a vedea poze recente cu viitorul BMW Seria 4 Coupe camuflat, surprins în timpul testelor desfășurate pe drumuri publice.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account