Zvonuri: Productia viitoarei generatii BMW Seria 3 sedan va incepe in noiembrie 2011

Desi planurile viitoare ale BMW legate de productie se pot schimba de-a lungul anului viitor, am fost informati ca viitoarea generatie BMW Seria 3 sedan va fi lansata in productie in noiembrie 2011.

Asadar, ce reprezinta aceasta data, mai exact? Pentru inceput, probabil ca fazele pre-finale de evaluare vor incepe pentru prototipurile de teste undeva la inceputul anului viitor, asadar masinile vor avea camuflajul de tip banda adeziva, in locul celui cu componente false atasate.

In al doilea rand, aceleasi surse mentioneaza faptul ca masina va fi dezvaluita in noiembrie, dar premiera oficiala ar trebui sa aibe loc inaintea unui salon auto. Potrivit surselor noastre, noul BMW Seria 3 F30 este unul din vehiculele oficiale ale Jocurilor Olimpice din Londra in 2012, si prin urmare orasul britanic este acelasi care va gazdui dezvaluirea sa in noiembrie 2011.

Premiera pentru public este stabilita pentru Geneva in martie 2012, iar masina va fi pusa in vanzare la scurt timp dupa acest moment.

Din punct de vedere al designului, BMW va reveni la infatisarea mai supla, cu proportii patratoase si consola spate scurta. Dimensiunile masinii raman similare celor ale generatiei actuale, iar designul exterior este mai tonifiat si mai musculos, aducand o parte din agresivitatea si liniile de design intalnite la modelele recente.

Sursele noastre mentioneaza faptul ca designul capotei il va imita pe cel intalnit la Z4 si la noul BMW Seria 5, cu linii de design mai agresive, dar fluide.

Gama de motorizari include propulsoare cu sase cilindri, la care se va adauga o noua gama de motoare cu patru cilindri, si posibil o versiune cu 3 cilindri pentru Europa.

Ca incheiere, pastram aceasta stire la nivel de zvon pana va fi confirmata de mai multe surse, dar va tinem la curent cu ce aflam pe parcurs.

[Randare realizata de Jon Sibal pentru LeftLaneNews ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account