Cele mai bune campanii BMW lansate în ultimul an

BMW Seria 4 GC

Advertising-ul, văzut inițial ca un mix de creativitate și strategie, a devenit o unealtă – sabia ascuțită a creativilor care contribuie semnificativ la dorința de supremație a brandurilor. Piața auto este exemplul perfect al concurenței și al jocurilor de culise prin care se încearcă detronarea adversarului. Războiul crâncen se dă, de câțiva ani, între brandurile premium – BMW, Audi, Mercedes. Dintre cele trei, cel mai bine la acest capitol stă BMW și asta nu pentru că noi suntem de la BMWBlog România și așa vrem noi, ci pentru că așa este.

Mulți dintre noi ne-am obișnuit deja cu campaniile lor publicitare. Promovarea noilor modele și tehnologii atrage și instigă, seduce și convinge. După ce te uiți un minut-două la un spot publicitar, parcă îți vine să dai iama într-un showroom BMW și să profiți la maxim de toate economiile pe care le ai sau nu le ai. Iar acesta este exact efectul pe care ei vor să-l producă. Atentează la energia și emoția consumatorului și își folosesc atuurile într-un mod creativ, ca să vândă. Și le iese.

Mai jos puteți găsi cele mai interesante și mai antrenante materiale video promoționale lansate de BMW în ultimul an. Care este preferatul vostru?

1. i8 – „Curiosity”

2. i8 – „Genesis”

https://youtu.be/n_5TwgtJLPU

3. ConnectedDrive – „Happy end”

4. Seria 5 – „Don’t Postpone Joy”

5. M5 – „Bullet”

6. M5 – „Unchained”

7. M235i – „Epic driftmob”

8. Seria 4 GranCoupe – Official launchfilm

9. M4 – „The ultimate racetrack”

10. M4 – „Abracadabra”

11.  X6 M și X5 M – Official launchfilm

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account