Zvonuri: Viitoarea generatie BMW X1 va avea tractiune fata

In luna iunie a acestui an au aparut zvonuri despre un viitor BMW X1 cu tractiune fata , iar acum avem noutati din partea lui Scott27, sursa din interiorul BMW. Intr-un articol publicat pe forumul Germancarforum sursa BMW discuta despre limbajul de design al viitoarei generatii X1 si cum va beneficia acesta de platforma UKL.

Iata articolul publicat de acesta.

Designul noului BMW X1

„Noul design? O infatisare foarte imbunatatita, pastreaza tratamentul suprafetelor care defineste liniile principale dar adauga mai mult relief. Ca si versiunea actuala, arata foarte sportiv, cu prezenta solida si dinamica.

Randare BMW X5

Forma de ansamblu e ceva similar cu aceasta randare X5, partea frontala (fara pachetul M Sport care apare in imagine) nu este departe de realitate.

Modelul e putin mai mare, fapt care se va vedea la interior, dar modelul acesta nu avea interior caci era doar prototip de design. Ramane totusi un vehicul BMW SAV compact, care va fi pozitionat deasupra modelului sub-compact BMW F.A.S.T.

Marea modificare in cazul lui X1 este in mod cert trecerea la platforma UKL, ceea ce inseamna ca modelele entry-level BMW X1 vor avea tractiune fata, in vreme ce motorizarile mai mari vor ramane la tractiunea integrala. Dar luand in calcul hotararea BMW de a se axa pe construirea modelelor BMW FWD ca fiind cele mai agile masini cu tractiune fata din clasa lor, acest lucru ar trebui sa se reflecte in produsul final.

Elementul suplimentar interesant este includerea lui BMW X2 in planuri. Uitati de infatisarea clasica a lui X6 sau a modelelor X4, pentru ca pe masura ce conceptul devine mai mic, proportiile si mai ales spatiul la nivelul capului pentru locurile din spate sunt tot mai mici.
Ganditi-va la X2 ca la un MINI Paceman in comparatie cu MINI Countryman, un SAV cu plafon mai jos, cu spatiu vitrat mic si linia plafonului dinamica si inclinata. Modelul X2 este exclusiv primul model BMW SAV/SAC in trei usi.

Miscarea realizata de BMW are ca scop pastrarea de catre viitoarea generatie X1 a statutului de cel mai bine vandut Sport Activity Vehicle din Europa, in conditiile intensificarii concurentei in segment.”

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account