BMW iX2 este așteptat să sosească în 2023 cu două versiuni de propulsie electrică

Site-ul AutoBild.de prezintă o ilustrație care prefigurează designul modelului BMW iX2, preconizat să debuteze în 2023.

BMW a confirmat deja că viitoarea generație a SUV-ului X1 va fi oferită și cu propulsie pur electrică. Astfel, este de așteptat ca și următorul X2 să preia această propulsie. Mai mult de atât, un BMW iX2 are avea sens pentru a rivaliza cu Mercedes-Benz EQA, care va fi lansat în 2021 drept varianta  cu motorizare 100% electrică a SUV-ului GLA.

BMW a anunțat și că a treia generație BMW X1 va fi produsă din 2022 la uzina din Regensburg, inclusiv cu propulsie electrică. Din acest motiv este plauzibilă preconizarea făcută de AutoBild.de, care menționează că iX2 va sosi în 2023.

AutoBild.de și-a imaginat că BMW iX2 va avea o grilă frontală cu decupaj vertical, asemeni lui BMW Seria 4. Iar blocurile optice sunt separate în două zone. Lumini LED orizontale foarte subțiri sunt dispuse la nivelul capotei. Iar sub acestea se află proiectoare incluse în blocuri optice dreptunghiulare. CLICK AICI pentru a vedea ilustrația pe site-ul AutoBild.de.

Deși BMW nu a confirmat până la acest moment eventuala producere a unui X2 electric, indicii există încă din 2017, când s-a aflat că BMW a înregistrat o serie de denumiri, printre care și iX2.

Cât despre specificațiile propulsiei electrice avem drept reper doar zvonurile menționate de BMWBlog.com, care prefigurează variantele electrice pentru BMW iX1. Se pare că SUV-ul iX1 va fi oferit atât într-un versiune cu tracțiune față și circa 180 CP, cât și într-o configurație cu tracțiune integrală și 250 CP.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account