Zvonuri: Viitoarea generatie BMW X6 – mai mare si mai agresiva

Spre sfarsitul anului 2014, BMW va lansa cea de-a doua generatie a modelului de succes BMW X6. Vehiculul Sports Activity Coupe va fi lansat dupa modelul mai mic, X4, care va ajunge pe piata la inceputul anului urmator.

Noul BMW X6 va utiliza aceeasi platforma ca si viitorul BMW X5 F15. Din punct de vedere al designului, noul BMW X6 va urmari forma modelului existent Sports Activity Coupe, un SUV sportiv cu tenta de coupe, dar care va beneficia de un design mult mai agresiv.

„Vrem ca modelele noastre sport sa aiba o infatisare mai individualizata, care sa le separe de modelele mai practice din gama,” a dezvaluit o sursa din interiorul BMW redactorilor publicatiei Autocar UK.

Noul BMW X6 va fi si usor mai lung, pentru a asigura mai mult spatiu la nivelul picioarelor pentru pasagerii spate.

De la o alta sursa am aflat ca din punct de vedere al dimensiunilor, a doua generatie BMW X6 va fi mai lunga, avand in jur de 4910 mm, fata de 4877 mm cat are cea actuala. Se spune ca masina va avea un ampatament mai mare si ecartament mai mare, dat fiind ca are la baza versiunea scurta a noii platforme X5 F15.

Se spune ca structura din otel compozit a noului BMW X6 va aduce cu sine reduceri semnificative ale greutatii.

La capitolul motorizari vom avea motoare pe benzina si diesel cu sase cilindri in linie, plus agregatul V8 pe benzina. Probabil ca la un an de la lansare vom avea si un BMW X6M.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account