Wallpaper cu BMW Seria 7 pentru smartphone-ul tău

Wallpaper cu BMW Seria 7

Trăim într-o lume digitală și suntem aproape siguri că dacă ai intrat pe BMWBlog.ro ai și un smartphone la îndemână. Acum să nu crezi că suntem ca Ponta și credem că orice copil din orice sat din România are o tabletă, un smart TV și-un iPhone, dar Google Analytics ne spune că vizitatorii blog-ului nostru sunt destul de bine tehnologizați. 

Așadar, noul BMW Seria 7 și-a făcut apariția și, deși părerile sunt împărțite, nouă ne place mașina. De place cum arată, ne place interiorul, ne plac motorizările și ne plac la nebunie noile tehnologii pe care mașina le are de oferit. Prin urmare, dacă și ție place noul BMW Seria 7, atunci mai jos am făcut câteva wallpapere pe care le poți salva în telefonul tău și pe care le poți seta ca imagine de fundal pe display-ul telefonului tău inteligent. Dacă nu-ți place noul BMW Seria 7, atunci nu o să-ți placă nici aceste wallpapere, dar stai linștit, așa cum spuneam, părerile sunt împărțite. Mai jos am pregătit pentru tine cinci variante de imagini de fundal diferite. Poți să o alegi pe care-ți place mai mult sau poți să le alegi pe toate. Oricum, nu te costă nimic. Doar niște trafic de net.

Wallpaper cu BMW Seria 7 – prima propunere

Mai jos ai primul wallpaper cu BMW Seria 7 din seria de cinci pe care le punem la dispoziția ta. Mașina este versiunea cu ampatament lung, cu motorizarea 750Li xDrive. Ca fapt divers, putem să-ți spunem că această motorizare are la bază un V8 de 4,4 litri, supraalimentat, că dezvoltă 450 CP și 650 Nm și că sprintul 0-100 km/h durează 4,5 secunde pentru versiunea cu ampatament lung. Dacă vrei imaginea asta pe telefonul tău tot ce trebuie să faci e să o salvezi.

Wallpaper cu BMW Seria 7

Wallpaper cu BMW Seria 7 – a II-a propunere

Noul BMW Seria 7 vine și cu o versiune de motorizare de tip plug-in hybrid pe care nu puteam să o ignorăm, așa că am transformat imaginea într-una compatabilă cu smartphone-ul tău. Noul BMW 740e are un motor de 2,0 litri care, ajutat de un motor electric, pune la dispoziția șoferului fix 326 de cai-putere, motiv pentru care mașina accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,4 secunde. Impresionant este faptul că 740e consumă în medie doar 2,1 l/100 km. Interesant, nu?

Wallpaper cu BMW Seria 7

Wallpaper cu BMW Seria 7 – a III-a propunere

De data aceasta avem versiunea de motorizare 750Li xDrive, dar cu pachetul de design exterior M. Asta înseamnă că pe lângă cei 450 de cai-putere, mașina are și câteva elemente care te duc cu gândul spre divizia M a celor de la BMW. Telefonul tău nu să meargă mai repede și nici nu o să devină brusc mai scump cu wallpaper-ul ăsta, dar poate o să arate mai bine.

Wallpaper cu BMW Seria 7

Wallpaper cu BMW Seria 7 – a IV-a propunere

Aici avem din nou versiunea cu V8 sub capotă, dar mai important e fundalul. Să spunem că aici noul BMW Seria 7 e ca la el acasă, îndru-un decor „pretențios”, retro-futurist. Ce-i drept, nici pe mine nu m-ar deranja să arate așa garajul meu. Ce e bine de știut e că noul BMW Seria 7 e atât de deștept încât știe să iasă din garaj fără ca tu să te urci la volanul lui. Tot ce trebuie să faci e să apeși un buton al telecomenzii. SF? Puțin!

Wallpaper cu BMW Seria 7

Wallpaper cu BMW Seria 7 – ultima propunere

Ultima imagine de fundal pe care o punem aici ne încântă cu un BMW Seria 7 în versiunea Pure Design Excellence. Ce înseamnă asta? Practic, o serie de elemente cromate, tapițerii din piele de înaltă calitate, dar și o gamă de culori calde pe care cei de la BMW ți le pun la dispoziție. E adevărat că „Pure Design Excellence” sună puțin cam prea pretențios, dar n-avem ce face, nu noi am ales cuvintele.

Wallpaper cu BMW Seria 7

Acestea au fost cele cinci propuneri de wallpaper cu BMW Seria 7. Dacă vrei un wallpaper cu alt model din gama BMW, lasă-ne un comentariu mai jos și-ți vom face pe plac. Cât de repede putem noi. Acealși lucru e valabil și dacă vrei aceste wallpapere cu BMW Seria 7 pentru alt dispozitiv: tabletă, desktop etc.

 

Citește primele informații oficiale despre noul BWM Seria 7. 

Noul BMW Seria 7

 

A apărut primul număr al revistei BMW Blog România.

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account