O noua randare BMW Seria 1 Gran Turismo

O noua randare BMW Seria 1 Gran Turismo

BMW Seria 1 GT 2013 randare

A aparut pe internet o noua randare a modelului BMW Seria 1 Gran Turismo. De aceasta data e randul celor de la MotorAuthority sa deseneze viitorul BMW Seria 1 GT, care nu a fost confirmat inca de BMW.

Comparativ cu incercarile anterioare, aceasta pare sa reflecte mai bine proportiile si liniile de design ale BMW 5 GT, dar ne asteptam ca 1 GT sa urmeze totusi o alta cale a designului.

Se zvoneste ca Seria 1 GT va fi lansat in 2012 si ca utilizeaza o platforma noua modulara ce va sta la baza tuturor modelelor viitoarei Seria 1. ‘Coloana vertebrala’ a acestor modele a fost construita special in acest scop, pentru ca fiecare model sa se poata constitui intr-o variatie a structurii de baza, prin simpla deplasare a punctelor de sustinere catre zonele adecvate fiecarui vehicul.

BMW Seria 1 GT va fi un vehicul cu 5 usi, un amestec de hatch, break si sedan. 1 GT va fi cu 5 cm mai lung decat modelele cu 3 si 5 usi, dar va avea o parte frontala unica. Pentru a reflecta designul caracteristic Gran Turismo, 1 GT va beneficia de o pozitie destul de inalta la volan, asa cum intalnim si la Seria 5 Gran Turismo.

La interior, Seria 1 GT ar trebui sa ofere o alternativa intre doua scaune individuale separate de o consola centrala, sau aranjamentul clasic existent in spate.

Sursele noastre indica faptul ca modelele din gama Seria 1 vor fi propulsate de motoare turbo noi, cu trei si patru cilindri, de la propulsoare de 1,3 litri si 136 CP la agregate turbo de 1,3 litri ce dezvolta 177 CP. Varianta de propulsor pe benzina, denumit N30, va avea capacitati cilindrice de 1,2 si 1,5 litri si puteri in intervalul 70-184 CP.

[Sursa: MotorAuthority| Schulte Design ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2019 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account