BMW Activate The Future: Episodul 3 – Va mai fi loc pe strazile viitorului pentru masinile puternice?

Al treilea episod al documentarului BMW Activate the Future, intitulat „Reinventarea mobilitatii” exploreaza conflictele dintre automobilul condus pentru placere si automobilul ca mijloc eficient de transport.

„Reinventarea Mobilitatii”, capitolul trei al seriei Wherever You Want To Go, a aparut ieri pe www.bmwactivatethefuture.com. In acest episod sunt evidentiate caracterul complex al mobilitatii si tensiunile percepute in prezent legate de viitorul mobilitatii. Filmul analizeaza schimbarile de comportament in masa de care este nevoie pentru reinventarea mobilitatii in forme mai simple si mai eficiente, si lucrurile la care s-ar putea sa fie nevoie sa renuntam pentru a obtine asta.

Dupa cum reiese din film, viitorul mobilitatii este unul complex. Intram intr-o epoca unde masinile se vor baza pe electricitate si hidrogen din surse regenerabile. Automobilul viitorului va fi conectat cu celelalte masini de pe sosea, permitand comunicarea intre soferi si interactiunea cu tot ceea ce se mai afla pe sosea. Automobilul viitorului va fi foarte silentios si se va putea parca si pilot asingur. Dar merita oare automobilul viitorului renuntarea la sentimentul clasic pe care il avem la accelerarea unei masini puternice, senzatie pe care o pretuim atat de mult? Va fi loc pe soselele viitorului pentru ambele tipuri de masini?

“Reinventing mobility” are in centrul atentiei o mare parte din vorbitorii prezenti in celelalte episoade, inclusiv astronautul Buzz Aldrin, Vicepresedintele Google Marissa Mayer, fondatorul ZipCar Robin Chase, Syd Mead, Graham Hill, Mike Musto, Lawrence Burns, presedintele BMW DesignWorks SUA, Laurenz Shaffer, profesorul Wai Chang de la MIT, Chris Brogan, Presedinte si CEO Human Business Works, si altii.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account