Prior Design își bagă coada într-un Seria 6 Gran Coupe

Prior Design sunt o companie germană de tuning care fac lucruri frumoase nu doar pentru BMW, ci și pentru Mercedes, Audi, Jaguar,Porsche, Bentley sau Lamborghini.

Evident că pe noi ne interesează mai mult BMW-ul ăsta Seria 6 Gran Coupe echipat cu un wide body kit nume de cod PD6XX. Kit-ul complet este compus din elementele de bază ale unui tuning. Adică bară față/spate, praguri laterale, eleron, aripi evazate, capotă și jante.

Prior Design (15)

Elementele de caroserie sunt construite dintr-un aliaj de fibră de sticlă și duraflex despre care, spun ei, este mai ușor de vopsit și de reparat în cazul unor avarii. Jantele sunt unele de 20 de inci și fac parte dintr-o gamă foarte largă Prior Design. La interior Prior Design îți oferă o tapiserie în două tonuri, într-un mix de Alcantara și piele Nappa, volan sport îmbrăcat în piele întoarsă, plus niște inserții din fibră de carbon și aluminiu.

Prior Design (17)

Opțional poți opta și pentru un set de supensii sport (musai dacă vrei ca mașina să arate bine cu jantele alea de 20 de inci), dar și un sistem de evacuare cu trei setări pentru sunet – Cruise Mode, Sport Mode și Open Mode, una mai gălăgioasă decât alta. Prior Design nu oferă și kit-uri de putere pentru BMW Seria 6 Gran Coupe, dar dacă ai un M6 chiar nu mai este cazul. Dacă vrei totuși să ai baza unor cai putere în plus, există tuneri suficienți care se ocupă doar de asta. Până la urmă nu-ți cumperi un BMW Seria 6 Gran Coupe pentru a merge cu el pe circuit ori pentru a face de rușine STI-uri și EVO-uri pe la semafoare. Este o mașină de călătorii lungi și confortabile și dacă discreția nu este pentru tine, un body kit din ăsta lat, care fură ochii privitorilor e mai mult decât suficient.

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account