Stupul cu ALPINE

Două ALPINE foarte rare produc cea mai dulce miere în garajul unui ALPINIST care escaladează munți de plăcere atunci le conduce.

Când ești un american care conduce un BMW 2002 și toți ceilalți prieteni ai tăi conduc muscle car-uri, ceva nu este în regulă cu tine. Ori ai în sânge niște viruși europeni ori ești împotriva stilului de viață american. Petrolicious sunt foarte buni în a depista astfel de oameni, atât de pasionați de mașinile lor încât se pun de-a curmezișul în fața opiniei publice. Nouă ni se pare destul de cunoscut  garajul, iar chelia seamănă cu a tipului dintr-un clip BMW Stories, ceva mai misterios.Omul e pasionat nu doar de BMW-uri clasice, ci și de atmosfera cluburilor auto, de oamenii de acolo, mereu săritori să dea o mână de ajutor.

BMW ALPINA

Acum avem ocazia să-l vedem povestind despre două modele foarte rare din garajul său: ALPINA B10 și ALPINA B7S Turbo. Primul este numărul 36 din 44 de modele produse, singurul de pe continentul american, iar al doilea este numărul 26 din 33 de modele produse, unul dintre cele două modele existente în America de Nord și unul dintre cele doar nouă modele care au mai supraviețuit în întreaga lume. Puțini le recunosc și le acordă atenția de care au nevoie, de aceea omul nostru este un adevărat ALPINIST.

Sursa – Petrolicious

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account