Test video BMW 435i xDrive  – Dansând cu lupii

Când am pus mâna pe acest BMW 435i xDrive albastru ne-am pus automat în pielea tânărului șofer de BMW care iese noaptea prin oraș la agățat victime, asemenea unui criminal în serie cu 306 CP în loc de armă și halat alb.

În cazul unui BMW 435i xDrive victimele se găsesc destul de ușor, fie că sunt coțofene atente la tot ce sclipește, fie că-s băieți care se cred cool într-un Audi TT, dar în cele din urmă ne-am dat seama că șoferul este de fapt prima victimă. Asta pentru că un BMW 435i xDrive cu pachet M, de culoare albastru estoril, echipat cu un șase în linie pe benzină de peste 300 CP te lasă să te crezi stăpân până la un punct. Degeaba te păcălești singur că tu ești cel care conduce tangoul în această relație, pentru că BMW-ul nu este un partener de dans care se lasă condus, ci este unul care participă în mod egal la pașii de dans.

BMW 435i xDrive (10)

De data asta, am cam dansat cu lupul, noi crezându-ne ciobanii sau ciobăneștii când de fapt eram niște biete oi. Ne-am lăsat înșelați de faptul că mașina este dotată cu tracțiune integrală și că asta-l face mai domestic, dar ne-am înșelat amarnic. De fapt, dacă ai 51.000 de euro, cât este prețul de pornire pentru un BMW 435i, dar mai găsești niscaiva mărunțiș și pentru sistemul xDrive (53.630 euro) să știi că nu ai nimic de pierdutîn afară de acele câteva miuțe de euro pe care iubita ta i-ar cheltui într-un mall în 30 de minute.

BMW 435i xDrive (2)

 

Ok, mașina va fi ceva mai grea decât o simplă tracțiune spate, dar să nu crezi că BMW-ul se transformă dintr-o dată într-un Audi. Nu, spatele tot pleacă la accelerații și bracări bruște, dar fața te scoate din viraj atunci când ai nevoie. Mai e avantajul sezonului ninsos, destul de complicat în țara unde autoritățile sunt mereu luate prin surprindere de zăpadă.

Noi vă invităm să vizionați testul nostru video și să vedeți care sunt avantajele și dezavantajele unui BMW 435i xDrive.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account