Comparativ foto: BMW Seria 4 Coupe vs. Seria 3 Coupe E92

Continuam seria de comparative foto cu noul BMW Seria 4 Coupe si BMW Seria 3 Coupe E92.

In ciuda faptului ca a crescut in dimensiuni, BMW Seria 4 Coupe cantareste mai putin decat generatia anterioara E92, cu 20 pana la 45 kg. La capitolul dimensiuni, BMW Seria 4 F32 masoara 4.638 mm lungime, cu 2.5 cm mai mult decat Seria 3 E92. BMW Seria 4 este si putin mai lat, cu 4.3 cm, avand latime de 1.825 mm, si putin mai jos decat E92, cu inaltimea de 1.362 mm.

Tinand cont ca platforma F30 are ampatament mai mare, si Seria 4 Coupe are ampatamentul cu 5 cm mai lung decat E92, avand lungimea de 2.810 mm.

Daca ne uitam la fotografiile de mai jos, putem osbserva prestanta impunatoare a noului BMW Seria 4 Coupe, caroseria mai lata, liniile mai dinamice si aspectul mai musculos.

Liniile de design sunt mai definite pe Seria 4, capota beneficiaza de elemente de design mai agresive, o grila rinichi mai ampla si o bara frontala mai sportiva. Partea spate pastreaza stopurile in forma de L, care acum au o orientare inversa comparativ cu E92. Si portbagajul are un profil mai agresiv.

Privind din lateral observam ca se pastreaza proportiile BMW Seria 3 Coupe: console scurte, cabina pasagerilor impinsa spre spate, linia fluida a plafonului. Toate aceste elemente tipice BMW confera noului Seria 4 Coupe o silueta zvelta si echilibru perfect.

La interior sportivitatea si luxul de pe Seria 3 Coupe sunt ridicate la un nou nivel. Materialele noi, trimurile si gadgeturile devin puncte forte, pozitia la volan este la fel de buna, daca nu si mai buna. Cel mai probabil, noul BMW Seria 4 Coupe va avea un succes la fel de mare ca Seria 3 Coupe, si exista posibilitatea sa-l si depaseasca, la volum de vanzari.

Iata mai jos imaginile comparative. Asteptam sa ne spuneti parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account