Video: BMW Brand Store, Paris

Magazinul BMW Brand din Paris, un BMW Z4, un barbat si o femeie. Acestea sunt ingredientele scurt metrajului realizat de Thomas Hervet pentru BMW, denumit „Was it just a dream?”

BMW Brand Store este situat in cea mai luxoasa zona din Paris, George V. Magazinul a fost proiectat de binecunoscutul arhitect Eric Carlson si echipa sa de la Carbondale Architects.

Noul magazin a fost inaugurat formal de Ian Robertson, Membru al Consiliului de administratie al BMW AG, responsabil de Vanzari si Marketing, impreuna cu arhitectul spatiului, Eric Carlson, si cu Presedintele BMW Franta, Serge Naudin, alaturi de care au fost prezenti o serie de invitati VIP din Paris. BMW George V marcheaza lansarea unei noi generatii de magazine de brand BMW precum si debutul unui nou concept pe care BMW Group il denumeste “Future Retail”.

Prin programul Future Retail, BMW Group are trei obiective – mai intai, sa sporeasca numarul de contacte posibile cu clienti si posibili clienti, si apoi sa sporeasca numarul de servicii si beneficii oferite in canalele de retail. In al treilea rand, scopul sau este sa imbunatateasca experienta de retail in toate punctele de contact.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account