Top 5 reclame BMW

Reclama nu e sufletul comerțului, dar putem spune că este motorul care stimulează și pune în mișcare acțiunea de a cumpăra chestii.

BMW stă bine la vânzări și este a doua cea mai valoroasă marcă auto din lume, după Toyota, conform ultimelor cifre. Asta înseamnă că reclamele BMW sunt foarte bune, ori că produsele lor sunt foarte bune. S-ar putea să fie vorba,însă, de ambele cazuri. Mai jos am întocmit un top 5 cu cele mai bune reclame BMW, în opinia noastră.

Locul 5 – Jump for Joy

Odată cu schimbarea sloganului „The ultimate driving machine” cu „BMW is JOY”, a apărut această reclamă care ne amintește că marca bavareză rămâne în continuare dedicată sloganului vechi, dar se ia mai puțin în serios.

Locul 4 – Băiatul cu BMW-ul

Asta e o reclamă care face aluzie la talentul BMW-ului de a atrage sexul frumos. Bineînțeles, contează și cine îl conduce. BMW-ul 330 Ci Cabrio din această reclamă, mai ales în culoarea asta și în peisajul romantic italian, ar putea agăța chiar și o măicuță în drum spre biserică.

Locul 3 – Arta performanței

Aici avem un spot publicitar modern care pune accentul pe vizual, pe emoția imaginii și pe minunea slow motion-ului.

Locul 2 – Racheta din oglinda retrovizoare

O reclamă BMW care a rămas în memoria noastră multă vreme până când am văzut-o pe cea de pe primul loc. Sigur o știți, e foarte bună! Mașina la fel.

Locul 1 – Adevărul în fundul gol

E o creație publicitară pe care am descoperit-o recent, totodată și motivul pentru care am făcut acest top. E inspirat din  adevărul gol-goluț și pune accentul pe sinceritate – visul oricărui copywriter puturos. Mesajul e de miliarde!

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account