Video: BMW Joy – Reclama 3D impresionanta la Singapore

BMW 3D

3D-ul este la moda zilele acestea, tot mai multe filme si reclame imbratisand acest concept. Asadar, nu ne surprinde sa vedem si Campania Joy a celor de la BMW proiectata 3D. Aceasta reclama video a fost prezentata pe peretii unui centru comercial dintr-o suburbie a orasului Singapore.

Nu se stie sigur la acest moment daca e vorba de o campanie aprobata de BMW sau doar de o initiativa a unei agentii de publicitate inovatoare. Judecand dupa fetele oamenilor din acest film, efectele 3D par sa fi fost destul de credibile si reale.

Videoclipul combina foarte bine efectele 3D, si include si un omagiu adus celebrului personaj Pacman, cat si imagini tipice din reclamele BMW. Sunt prezente si sloganurile “Joy is BMW” si desigur “EfficientDynamics”, una din semnaturile clasice BMW de anul trecut.

Asadar, campania “Joy” continua, si aceasta nu e sustinuta doar de tehnologia impresionanta a celor de la BMW, cat si de tehnologia video.

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account