Rampage Drift pe Transfăgărășan

Am fost în trecere prin Curtea de Argeș cu un BMW E30 de drift și ne-am continuat drumul, tot de-a latul, până am ajuns să facem powerslide-uri pe Transfăgărășan.

Poate l-ați văzut Vlad Stan de la Rampage Drift făcând ce știe el mai bine la BMW Fest-ul de anul acesta, dar dacă nu ați apucat să-l vedeți în acțiune acum e timpul să-l priviți cum dă talpă BMW-ului său de 300 CP.  Am ales să facem asta la Curtea de Argeș, un oraș încărcat de istorie și foarte aproape de cel mai frumos drum din lume, Transfăgărășanul. Lucururile s-au desfășurat în felul următor – am dat un telefon la primărie, am întrebat dacă-i ok să mergem acolo cu un BMW de drift și să facem haos pe străzile pline de curioși și dacă ne putem continua huliganismul pe Transfăgărășan. Deși nu ne-am pus mari speranțe că cineva de acolo va fi de acord cu asta, mare a fost surprinderea noastră când am fost așteptați cu o mașină de poliție care să ne însoțească, niște drumuri închise și o ciorbă țărănească foarte bună. Ce a ieșit vedeți în clipul de mai jos.

Dacă v-a plăcut vă invităm să vedeți și primul clip din această serie pe care l-am făcut anul trecut, cu aceeași mașină, dar în altă configurație ( atenție, conține sâni). Iar dacă tot nu vă săturați să vedeți BMW-uri de-a latul iată ce am filmat la o etapă de drift, acolo unde BMW-urile sunt mașinile care fac cel mai mare spectacol.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account