Video: BMW X6 vs. snowcat

Modelul BMW X6 reprezinta una din cele mai indraznete proiecte BMW din ultimele decenii. Lansat in 2008, primul Sports Activity Coupe produs de BMW combina atributele unui SUV (garda inalta la sol, tractiune integrala, abilitati de rulare in orice anotimp, jante si roti mari) cu prestanta unui coupé (design indraznet, linie a plafonului inclinata).

BMW X6 este produs in SUA la uzina de la Spartanburg in Carolina de Sud, si de-a lungul anilor a devenit unul din modelele preferate in Europa de Est si Orientul Mijlociu. BMW X6 este echipat cu sistemul de tractiune integrala care asigura o partajare variabila a cuplului intre puntea fata si puntea spate.

xDrive este conectat cu sistemele ABS si DSC. In cazul in care apare instabilitate la roti sau la sistemul de directie, DSC va frana rotile in mod independent pentru a obtine din nou tractiune si pentru a imbunatati stabilitatea directionala fara interventia soferului.

Pentru a prezenta avantajele sistemului inteligent de tractiune integrala, BMW a publicat pe canalul Youtube o reclama infatisand un X6 si o masina de zapada.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account