Video: Cum arata Head-Up Display pe noul BMW Seria 6

Potrivit BMW, dureaza o secunda si masina parcurge 28 metri din momentul in care soferul isi abate privirea de la drum pentru a citi viteza de 100km/h pe vitezometru. Pentru a scapa de acest element care distrage atentia, BMW a echipat noul Seria 6 cu Head Up display color.

Prin intermediul acestei tehnologii, care echipeaza si alte modele BMW de varf, sunt afiseaza direct in campu; vizual, in culori, o serie de informatii importante. Dar de-acum BMW Seria 6 cabrio beneficiaza de un head-up display tridimensional. Sistemul inovativ a fost imbunatatit si include o gama de culori mai cuprinzatoare, care faciliteaza recunoasterea de catre sofer a informatiei mai importante. Si rezolutia display-ului a fost imbunatatita si permite afisarea imaginilor 3D.

BMW mentioneaza ca este prima oara cand aceasta tehnologie este utilizata in segmentul decapotabilelor de lux.

Gama de informatii care se afiseaza exact in dreptul ochilor soferului variaza de la indicatii cu privire la traseu, limite de viteza, avertizari la schimbarea benzii de drum, alerte Night Vision sau mesaje de verificare/control. O functie interesanta in sistemul de navigatie permite proiectia pe parbriz a benzii corecte de drum pe care trebuie sa te incadrezi in cazul unor iesiri mai complicate de pe autostrada sau la intersectii dificile.

Inaltimea si stralucirea afisajului pot fi ajustate prin intermediul interfetei iDrive.

Pentru a prezenta toate aceste functii, BMW a realizat o serie de materiale video care infatiseaza noul BMW Seria 6 si noul Head Up Display 3D.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account