Tommy Milner si Eric Riehle vorbesc despre programul BMW Performance Parts

Tommy Milner, fost pilot de curse in echipa BMW Rahal Letterman si Eric Riehle, Development Manager in cadrul departamentului BMWNA Performance au discutat despre programul BMW piese de performanta si ofertele disponibile.

Milner si Riehle incep prin a vorbi despre sunetul incredibil produs de sistemul de evacuare din gama BMW Performance, apoi explica benficiile si upgrade-urile de putere pe care le ofera kitul propriu de tuning al BMW, terminand prin a discuta despre avantajele suspensiei din gama BMW Performance.

Videoclipurile ne infatiseaza un BMW Seria 1 Coupe echipat cu diverse piese de performanta, si care ruleaza pe circuit. BMW ofera upgrade-uri pentru BMW 135i Coupe si de exterior si de interior: bare fata /spate, capota si oglinzi exterioare din fibra de carbon, sistem de evacuare imbunatatit, roti, frane, scaune sport din Alcantara, volan, trim-uri din fibra de carbon.

Pe langa imbunatatirile estetice, BMW 135i Coupe primeste si un upgrade de putere de 20 CP, de la 300 la 320 CP. Si cuplul maxim a fost imbunatatit, la 430 Nm (transmisie manuala) sau 450 Nm (transmisie automata), disponibil incepand cu 1.500 rpm.

Astfel, cu noile dotari, BMW 135i Coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h cu 0,2 secunde mai rapid decat modelul standard.

[Sursa foto: UnitedBMWonline.com ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account