Video: MINI Cooper JCW GP pe circuitul de la Nurburgring: 8:23 minute

MINI Cooper JCW GP a inregistrat un timp de 8 minute si 23 secunde pe circuitul de la Nurburgring. Acest lucru inseamna oficial ca modelul MINI super sportiv s-a clasat mai bine decat Lotus Exige S, BMW 335i Coupe, Jaguar XKR, Audi RS4, si lista poate continua.

Ce este si mai impresionant e faptul ca MINI Cooper JCW GP s-a clasat doar la o secunda distanta de BMW M Coupe si M3 E46, Mercedes-Benz C55 AMG sau Nissan Skyline GT-R 32.

Stabilirea unui timp oficial pe circuitul de la Nurburgring este un ideal pentru orice model care intentioneaza sa concureze in segmentul sportiv. Pentru a valida timpul oficial, MINI a publicat inregistrarea turei de circuit.

Cel mai sportiv model MINI validat pentru sosele va fi pus in vanzare in acest an, intr-o editie limitata de 2000 unitati. Performantele modelului MINI John Cooper Works GP sunt asigurate de motorul exclusivist, sasiul si tehnologia aerodinamica inspirata din motorsport.

Cifrele finale legate de performanta sunt inca tinute secrete de catre companie.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account