Video: Training pentru soferii de vehicule de securitate BMW

Undeva in partea de est a Germaniei, pe un fost aeroport militar sovietic, BMW ofera cel mai dur training de pilotaj. Soferii vehiculelor blindate BMW isi pot dezvolta aici abilitatile de sofat si pot impinge masinile inafara limitelor lor.

In 2008 BMW a anuntat prima lor realizare in acest sens – un X5 customizat, ce beneficiaza de protectie impotriva atacurilor criminale sau altor situatii periculoase. Modelul a fost denumit BMW X5 Security. Masina a fost blindata din fabrica pentru a-si proteja pasagerii impotriva focurilor de arma, rezistand gloantelor de la calibrul .44 si .357 Magnum, pana la Luger de 9mm. Acest BMW X5 are un nivel de siguranta VR4, ce reprezinta dupa standardele europene un nivel inalt de protectie.

In 2009 BMW a continuat sa adauge vehicule blindate in gama sa, astfel ca X5-ul a primit un upgrade: Security Plus. Masina se conformeaza acum standardelor corespunzatoarei clasei de rezistenta la gloante 6. Sau mai pe intelesul tuturor, BMW X5 Security Plus rezista acum gloantelor unui AK-47.

Ca si in cazul modelului anterior, geamurile au sticla groasa super-securizata de 22mm, iar masina incorporeaza elemente si placi de inalta performanta din otel laminat. Un sistem de comunicare si supraveghere al masinii poate asista pasagerii in cazurile extreme cand acestia ar ramane blocati in interior.

Cel mai nou model intrat in gama de securitate este noul BMW Seria 7 F01/F02. Atat noul BMW 760Li High Security cat si BMW 750Li High Security sunt primele modele din lume ce au primit certificarea BRV 2009, si ambele vehicule indeplinesc cerintele noului nivel de protectie balistica VR7. Datorita blindajului lor foarte eficient, suprafetele non-transparente ale vehiculelor BMW 760Li High Security si BMW 750Li High Security indeplinesc cerintele de protectie balistica corespunzatoare nivelului VR9.

Trainingul de pilotaj BMW High Security pune aceste masini la dispozitia celor care vor sa devina soferi profesionisti sau garzi de corp.

Haideti sa urmarim impreuna videoclipul. Pentru mai multe detalii vizitati www.bmw.com/drivertraining

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account