Video: Unul din cele 30 exemplare BMW M3 M Performance in nuanta rosu mat

Unul din cele 30 exemplare BMW M3 „Frozen Red” ce va fi produs special pentru piata britanica a fost reperat in UK, in Berkhamsted, Hertfordshire. Modelele BMW M3 M Performance sunt produse doar in 3 nuante, BMW Individual Japan Red cu folie Frozen Red, BMW Individual Frozen White si BMW Individual Frozen Blue, si au preturi de 75.000 GBP, cu 22.000 GBP mai scumpe decat versiunea de serie.

La interior BMW M3 Performance Edition beneficiaza de tapiterie din piele Black Novilllo, ambele cu cusaturi contrastante in nuantele Mugello Red, Lotus White sau Tobago Blue. Covorasele cu model contrastant, volanul Alcantara, trimurile BMW Individual Piano Black cu sigla “One of 30″ gravata cu laser, tetierele cu emblema M si pragurile inscriptionate cu “BMW M Performance Edition” completeaza designul interior.

Modelele speciale M3 Performance Edition sunt propulsate de motorul V8 de 420 CP, cuplat la o transmisie M DCT cu sapte rapoarte si diferential variabil M, si sunt echipate standard cu Pachetul Competition, care include suspensie cu 10mm mai joasa, Electronic Damper Control cu mod Sport si un sistem DSC+ revizuit.

Alte echipari oferite standard: jante de 19 toli cu design in forma de Y, in nuanta Matt Black, evacuare, branhii laterale si grila Dark Chrome, prize de aer Jet Black, splittere din fibra de carbon, faruri adaptive, radio digital DAB, sistem audio Harman/Kardon, precum si alte tehnologii. Lista completa de dotari care acum sunt oferite standard valoreaza 9.790 GBP.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account