Audi A4 este gata de acțiune

Audi A4 2015

Noul Audi A4 este gata și se pregătește de marele debut, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, în septembrie. Britanicii de la AutoExpress au publicat în exclusivitate primele imagini cu noul Audi A4.

Clasa medie premium arată din ce în ce mai bine și este populată de modele proaspete – avem noul Jaguar XE, BMW Seria 3 și Mercedes C-Class, recent votat ca Mașina Anului 2015. În acest lineup elegant urmează să intre și noul Audi A4.

Jurnaliștii de la AutoExpress au discutat în exclusivitate cu Dr. Ulrich Hackenberg, directorul centrului de dezvoltare tehnică al companiei Audi, care pretinde că noul A4 va fi mult mai avansat decât modelul vechi, atât în ceea ce privește confortul, cât și manevrabilitatea. Iar dacă până acum Audi s-a concentrat pe siguranță și predictibilitate în detrimentul sportivității, și de această dată vor face la fel. „Direcția a fost îmbunătățită considerabil, feedback-ul este mai mare, iar forțele de frecare au fost eliminate parțial din sistemul de direcție, astfel încât volanul revine în poziția 0 cu o lejeritate sporită. Marele avantaj al noului Audi A4 va fi manevrabilitatea.”, spune Ulrich Hackenberg. Construit pe o versiune mai mică a platformei MLB pe care a debutat și Audi Q7, noul Audi A4 va avea o masă mai scăzută. Dacă masa lui Q7 a scăzut cu 325 kg față de predecesorul lui datorită acestei platforme, ne așteptăm ca și A4 să fie mai ușor cu cel puțin 100 kg.

Audi A4 2015

„Noul design nu își va schimba proporțiile. Veți ști că este un A4 când îl veți privi, doar că detaliile sunt mai moderne.”, spune Ulrich Hackenberg. Imaginile publicate de AutoExpress surprind exact evoluția designului, cu linii mai clare, dar cu aceeași siluetă de bază ca cea a modelul curent.

Motoarele vor varia de la un TFSI 1.4 pe benzină de 125 CP până la un 3.0 TDI. Vor mai fi disponibile și alte variante 2.0 TDI, alte câteva pe benzină și o versiune plug-in hybrid.

Audi A4 Sedan va fi lansat primul, dar va fi urmat îndeaproape de Avant și Avant Allroad, în 2016, iar mai apoi de noul Audi A5, A5 Sportback și Cabriolet.

Sursă: AutoExpress

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account