BMW M2 – Zvonuri, speculații și randări

BMW M2

BMW M2 este pe buzele tuturor. Zilnic apar și mai multe zvonuri cu privire la mult așteptatul model, iar comunitatea BMW pur și simplu nu mai are răbdare. Jurnaliștii nemți de la Autobild au publicat noi randări ale lui BMW M2, realizate în baza ultimelor fotografii spion surprinse cu M2.

Observăm designul asemănător cu cel al Seriei 2, dar cosmetizat cu detalii ale diviziei M, fante de aerisire mai mari, o bară față mai sportivă, linii de design aerodinamice și una dintre culorile specifice M – Yas Marina Blue. De asemenea, farurile și stopurile full LED vor contura aspectul sportiv al modelului BMW M2.

BMW M2

BMW își va mai ține fanii în suspans cel puțin două luni până va dezvălui detaliile complete și specificațiile tehnice ale lui M2. Sperăm, totuși, să nu fie nevoie să așteptăm atât de mult. Până acum, zvonurile spun că BMW M2 va avea aceleași suspensii ca modelele M3 și M4, un plafon din fibră de carbon, fante de aer laterale tipice M și scaune cu inserții și detalii din fibră de carbon. În cazul în care aceste zvonuri se vor dovedi a fi adevărate, atunci putem specula că prețul de pornire al lui „baby M” va depăși 45.000 de euro.

BMW M2, pe lângă faptul că are un nume demn de familia M – M2 și nu doar Seria 2 M, va fi similar cu M1. Chiar și „rețeta” este asemănătoare cu cea a lui M1, dar cu o abordare ușor diferită. Scopul bavarezilor este să construiască de la zero „un monstru”, mai sportiv decât modelul M1, folosind ca avantaj materialele mai ușoare și mai multă expertiză în tehnologia motoarelor. Astfel, BMW M2 va fi mult mai performant decât M1 și cu o structură mai ușoară decât cea a lui BMW M235i. Sub capotă așteptăm o versiune updatată a motorului Twin Power de 3.0 litri implementat în prezent pe M235i, care probabil va dezvolta în jur de 360-400 CP.

Pentru toți cei care s-au gândit că tradiția BMW s-a pierdut pe drum, undeva între controversatele modele Gran Turismo și Seria 2 Active Tourer, cred că BMW M2 va fi „gura de aer”, mașina care va restabili încrederea pasionaților în constructorul bavarez. Producția modelului de serie va începe în noiembrie 2015, urmând să apară în showroom-uri nu mai devreme de primavara anului viitor.

 Sursă foto: Autobild.de

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account