BMW E36 & Friends Fest 2015 – Sau cum să ciufulești pisica

Dacă ai un BMW E36 de care ești mândru ori dacă ai unul de care ți-e rușine, atunci poate ar trebui să dai o fugă anul ăsta până la Azuga unde are loc întâlnirea anuală BMW E36&Friends pe 21-23 august.

Nu de alta, dar o să vezi aici BMW-urile alea care trebuie, în care băieții ăștia au investit bani, timp și pasiune și poate te inspiră și pe tine să-ți construiești un E36 ca la carte. Poți să afli de la ei, costuri, care sunt cele mai recomandate piese, de unde le iei, etc. Dar să nu crezi că este un eveniment pur informativ. Nu, nu, aici este de fapt vorba despre schimb de informații, dar și despre socializare și, în cele din urmă, distracție. Pardon, adică distracție în primul rând și dacă mai schimbați și o vorbă, cu atât mai bine.

BMW E36 (6)

BMW E36 este unul dintre cele mai răspândite modele din România. Le avem și pe alea rele cu numere de Bulgaria și tobă sudată în spatele blocului, dar și pe alea de care suntem mândri, care ar putea participa cu succes la un BMW Fest internațional. Și pentru ele se face de fapt evenimentul ăsta. Nu te supăra dacă nu ai avut loc anul ăsta acolo, pune mână și fură meserie, apoi apucă-te de pisica ta, trage-o de coadă până te zgârie pe față.  Poți să te bucuri însă de eveniment și dacă nu ești expozant. Ia-ți soția și amintește-i de vremurile când făceai gogoși cu pisica pentru a o impresiona, ia-ți copilul și explică-i despre urși și despre pisici și o să vezi că weekend-ul o să fie unul relaxat și informativ în același timp. Mai mult, și autoritățile locale au înțeles despre ce e vorba, așa că întâlnirea de anul ăsta are și sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Azuga. Cine știe, poate se pregătesc de niște alegeri…

Dar mai bine vă lăsăm cu un clip al evenimentului de anul trecut și decideți voi dacă merită să ajungeți anul acesta la BMW E36 & Friends Fest 2015.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account