Artcar BMW M4 de la Hamann – Ediție specială de 1 Mai Muncitoresc

Acest BMW M4 Artcar de la Hamann vopsit în tricolor este rezultatul colaborării dintre tunerul german Hamann și artistul german Timo Wuertz.

Timo Wuertz este un designer care s-a specializat în produse de lifestyle pe care le transformă în piese de artă. La cum arată, ai zice că acest Artcar este rezultatul psihedelic al unei nopți petrecute în Vama Veche acum un an, alături de niște studenți la Politehnică. Nu de alta, dar parcă am mai văzut ceva asemănător pe la noi prin țară. Nu era el un M4, ci un E30, dar așa-i în artă, la un moment dat te inspiri de undeva. Mașina nu este vopsită ci colantată cu designul creat special pentru Hamann, o metodă tot mai preferată de către tuneri și nu numai.

Artcar Hamann (1)

 

Artcar-ul Hamann nu cuprinde doar niște flăcări tricolore, ci are și unele modificări care să-l facă plăcut nu doar în Vama Veche, ci și prin Mamaia. Suspensiile au fost și ele schimbate cu unele mai joase, jantele sunt tipice Hamann (ori Alpina dacă vrem să fim răi), iar la motor s-a umblat până s-a ajuns la 517 CP și 700 Nm.

Chiar dacă nu pare un accesoriu demn de un artcar, în spate i s-a instalat un eleron asemănător cu cel al unui GT3. Probabil s-au gândit la studenții care nu au unde să-și pună la uscat costumele de baie, ori unde să-și pună halba de bere în timpul unei petreceri pe plajă.

 

Noi vă lăsăm cu aceste două clipuri în care puteți auzi sunetul acestui artcar, apoi încă unul care face comparație cu sunetul evacuării stock din noul BMW M4 și cu unul echipat cu o evacuare Akrapovici. Cine are ureche fină să ne spună și nouă o părere, că noi nu prea auzim diferențele. Am luat pastile.

Sursa – BMW Blog

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account