Automobile Bavaria organizeaza in weekendul 10-12 august lansarea noilor Maxi-scutere BMW si sesiune BMW Rider Training

Mobilitatea urbană la Automobile Bavaria. In weekend-ul 10-12 august, Automobile Bavaria organizeaza în premieră naționala lansarea noilor Maxi-scutere BMW și o nouă sesiune BMW Rider Training .

Sâmbăta 11 august 2012, maxi-scuterele BMW vor fi lansate în premieră în România de către Automobile Bavaria în cadrul evenimentului BMW & Husqvarna Test Ride Days 2012 organizat în București la showroom-ul din Băneasa. „Dupa cum i-am obișnuit pe iubitorii de moto, evenimentul este unul activ la care produsele pot fi nu doar admirate static în lumina reflectoarelor de scena ci și testate pentru o completă edificare asupra calităților acestora” a declarat Emanuel Ștefan, Motorcycle Manager Automobile Bavaria.

În paralel cu maxi-scooterele va fi disponibilă spre testare gama completă de motociclete BMW și Husqvarna.

Programul zilei de 11 August însumează:

• Teste în premieră cu noile maxi scutere BMW Motorrad
• Teste cu cele mai noi modele de motociclete BMW și Husqvarna

  • Touring: BMW K1600GT, BMW K1600GTL, BMW R1200RT;
  • Sport: BMW S1000RR;
  • Roadster: BMW R1200R, BMW K1300R, BMW F800R, Husqvarna NUDA 900, Husqvarna SMR125
  • Enduro: G650GS Sertao, BMW F650GS, BMW F800GS, BMW R1200GS, BMW R1200GS ADVENTURE;
  • Off-road Cross: Husqvarna TE250, Husqvarna TE310, BMW G450.

Pentru ca experiența BMW Motorrad să fie cât mai amplă, Automobile Bavaria a programat în weekend-ul 10-12 August o nouă sesiune BMW Rider Training. Unul din trainerii internaționali ai BMW Motorrad va preda modulul Compact Training pe un traseu amenajat în incinta Selgros Băneasa, în imediata vecinătate a sediului Automobile Bavaria. Obiectivul cursului este acela de a vă învața să stăpâniți în deplină siguranță caii putere ai propriei motociclete.


Maxi-Scuterele BMW Motorrad
Automobile Bavaria prezintă în premieră națională soluția BMW pentru ritmul alert al orașului: noile maxi scutere BMW Motorrad: C 600 Sport și C 650 GT, ce combină calitatile unei motociclete cu agilitatea și confortul specifice unui scuter într-un nou concept de experiență dinamică: mobilitatea urbană!

Noul C 600 Sport – Oraşul te aşteaptă. Şi aşteaptă primul Maxi-Scooter BMW Motorrad.
Noul C 600 Sport este perfect pentru oricine este în căutarea unei o soluţii inteligente de mobilitate urbană. Modelul C 600 Sport oferă manevrabilitate excelentă şi un sistem de tracţiune performant. Un design în stilul caracteristic BMW, va atrage cu siguranţă atenţia în oraş. Însă dovada faptului că modelul C 600 Sport este un BMW veritabil apare în momentul testării în condiții de trafic urban.

Varianta Sport a noului BMW C600, se diferențiază de GT în primul rînd prin poziția de conducere dinamică, dar și prin câteva soluţii tehnice inovative, cum sunt compartimentul de depozitare BMW Flexcase – spațios şi reglabil, pentru funcţionalitate maximă sau parbrizul reglabil. Astfel plimbarea cu Maxi-scuterul deosebit de confortabilă, poate să devină și o experienţă cu adevărat sportivă.

Noul BMW C 650 GT – libertatea reinventată
Suveran în oraş, dar în același timp capabil de plimbări pe distanțe lungi cu o poziție confortabilă în șa, noul BMW C 650 GT Maxi-Scooter oferă satisfacți oricărui rider, indiferent de stilul de conducere.

Motorul de 647 cmc care dezvoltă 44 kW (60 CP) și un cuplu de 66 Nm la 6,000 rpm permite deplasările atît în aglomerații urbane, cât și în afara orașului. Manevrarea şi confortul excepţional al C 650 GT sunt completate de sistemele de siguranță și stabilitate caracteristice BMW. În oraş C 650 GT oferă un sentiment cu totul nou, de libertate şi independenţă. De la construcția şasiului până la designul uimitor, acest Maxi-Scooter îşi dezvăluie caracterul său excepţional în fiecare aspect. De asemenea,oferă cel mai mare volum de depozitare din clasa sa, împreună cu o protecţie excelentă împotriva vântului şi intemperiilor.

Gama largă de opţiuni şi accesorii oferite pentru acest Maxi-Scooter include: parbriz reglabil electric, lumina de rulare pentru zi cu LED (caracteristică de siguranţă revoluţionară disponibilă numai la BMW Motorrad) panou de instrumente multifunctâțional cu computer de bord , închiderea centralizată și 3 variante de culoare.

Principalele caracteristici tehnice:
– Motor cu 2 cilindri în linie
– 60 CP și 66 de Nm (cel mai puternic și eficient motor din clasa sa)
– transmisie continuu variabilă și ambreiaj centrifugal
– furca față upside-down,
– frâne flotante du două discuri pe față,
– iluminare de siguranță cu LED,
– încalzire automată,
– frână de parcare integrată în suportul lateral

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account