BMW M4 Coupe Frozen Red la Frankfurt

BMW M4 Coupe Frozen Red

Una dintre mașinile care ne-a atras cel mai mult atenția și care ne-a făcut să ne dorim un cont bancar mult mai „solid” este acest BMW M4 Coupe în culoarea Frozen Red. Chiar dacă paleta de culori pentru BMW M4 Coupe este una destul de cuprinzătoare și o parte dintre ele sunt deja celebre, cum ar fi Austin Yellow sau Yas Marina Blue, am descoperit una care ne place mai mult decât toate.

BMW M4 Coupe este una dintre mașinile ale cărei linii și muschii agresive vrei să fie cât mai evidente. Și, din punctul nostru de vedere, acest Frozen Red este una dintre cele mai frumoase și atractive culori în care ăți poți comanda un BMW M4 Coupe. Ce-i drept, nu e nici genul de culoare care poate trece neobservată, ala că suntem aproape convinși că oricine va întoare capul după un BMW M4 Coupe Frozen Red.

BMW M4 Coupe Frozen Red

Pe de altă parte, prețul pentru această culoare, ca parte a BMW Individual, este de 3.300 de euro, în Germania. Din păcate, în România nu este încă disponibilă acestă culoarea, dar va intra în lista de opționale până la sfârșitul acestui an și va avea un preț de aproximativ 3.700 de euro. Ce-i drept, acestă culoare are nevoie de un interior aparte, iar în cazul de față vorbim despre o tapițierie „Merino” și cusături contrastante în culoarea Sakhir Orange.

BMW M4 Coupe Frozen Red

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account