BMW M3 DTM cu accesorii BMW M Performance

“Sneak Preview” la Heidelberg: BMW a prezentat in fata unui public restrans BMW M3 DTM cu accesorii BMW M Performance. Cu cateva zile inainte ca modelul sa apara la evenimentul de inchidere a sezonului DTM de la Hockenheimring, BMW a oferit catorva persoane ocazia de a admira noul model in culorile traditionale BMW M.

Gama de accesorii BMW M Performance ofera posibilitati numeroase de a sublinia si mai mult dinamica superba si aspectul estetic fascinant al modelelor BMW, iar modelul DTM ofera suportul optim pentru accesoriile sportive BMW M Performance.

Directorul BMW Motorsport Jens Marquardt a descris ca apartinand „scolii vechi DTM” designul benzilor BMW M care impodobesc modelul DTM, avand la baza designul masinilor BMW M3 originale, dar cu un accent modern.


BMW M3 DTM este propulsat de un motor V8 de 4.0 litri, ce include si un sistem de restrictionare a aerului, care mentine puterea masinii la circa 480 bhp, conform reglementarilor campionatului DTM. Masina accelereaza de la 0 la 100 km/h in circa 3 secunde si atinge o viteza maxima de 300 km/h.

Modelul masoara 4.775 mm lungime (fara eleronul spate) si 1.950 mm latime. Inaltimea este de cca. 1.200 mm.

BMW M3 DTM a fost prezentat pentru prima oara publicului la evenimentul DTM din 15 iulie, la Munchen. De atunci, BMW Motorsport a desfasurat cu succes o serie de sesiuni de teste cu noul model dezvoltat. BMW va fi reprezentat in sezonul DTM 2012 de trei echipe, fiecare din ele concurand pe doua masini BMW M3 DTM: BMW Team Schnitzer, BMW Team RBM si BMW Team RMG. Deja au fost confirmati pentru 2012 doi piloti BMW, Andy Prialux si Augusto Farfus.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account