BMW X6
BMW X6
BMW X6

Zvonuri: BMW M GmbH ar vrea sa construiasca un model propriu

Potrivit publicatiei InsideLine care-l citeaza pe Albert Biermann, seful departamentului de Product Development la BMW M GmbH, divizia de performanta ar dori pe viitor sa dezvolte un model propriu. „Privind lucrurile dintr-o perspectiva tehnologica, avem abilitatile si ne-ar placea sa facem acest lucru”, a declarat Biermann pentru InsideLine. „Am discutat despre asta de mai multe ori dar nu am reusit sa construim un business case. Tot ceea ce facem trebuie sa produca bani.”

Daca privim lucrurile din perspectiva istorica, de-a lungul timpului BMW M a preluat masinile dezvoltate de BMW AG si le-a adus imbunatatiri. Masinile M sunt dotate cu motoare modificate, transmisii, suspensii, trimuri de interior modificate, elemente de aerodinamica si modificari exterioare menite sa le diferentieze de versiunile de serie.

Biermann a mai declarat ca BMW M este gata sa treaca la dezvoltarea metodelor de propulsie alternativa, cum este cazul vehiculelor electrice. „Meseria noastra este sa vindem emotie si bucurie, utilizand tehnologiile acceptate de societate la momentul respectiv. Indiferent daca e vorba de un motor cu combustie interna sau unul electric, noua nu ne pasa.”

Chiar daca BMW nu a confirmat planurile de dezvoltare a unei masini care sa concureze cu Audi R8, sursele noastre indica faptul ca nu s-a renuntat niciodata la aceasta idee, si ca odata ce va fi construit un business case, divizia M va fi gata sa livreze un nou supercar. Cand anume? Nu a fost indicat niciun termen.

[Sursa: InsideLine ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account