Răzvan Umbrărescu caută un plus de performanță la Brands Hatch, în cursa a doua din GT4 European Series

Pentru prima dată în timpul petrecut în competițiile de nivel GT4, Răzvan Umbrărescu vizitează din nou o pistă pe care a mai concurat deja. Circuitul de 3,9 kilometri din comitatul Kent a găzduit curse de peste 90 de ani, iar între 1964 și 1986 au avut loc aici 14 Mari Premii de Formula 1. Varianta de Grand Prix este în prezent o pistă FIA Grade 2, utilizată pentru competiții de turisme și de GT-uri de cel mai înalt nivel. Ea necesită un echilibru bun al mașinii pe virajele lungi și curaj deosebit în abordarea virajelor în orb. Adăugând vremea britanică în această ecuație, Brands Hatch garantează întotdeauna spectacol și o multitudine de surprize.

În sezonul său secund, Răzvan a rămas alături de RN Vision STS și de coechipierul Gabriele Piana, dar a schimbat vehiculul. La bordul noului BMW M4 GT4, el a fost în mijlocul acțiunii în runda de deschidere ce a avut loc în Belgia, la Zolder. Problemele tehnice au retrogradat perechea # 111 în fazele finale ale celor două sprinturi de 60 de minute, lăsându-i fără puncte în clasamentul Silver Cup după primul week-end de curse. Acum, ei sunt dornici de revanșă în Marea Britanie, încrezători că BMW Motorsport a continuat să adreseze eficient ”bolile copilăriei” noului model.

Încă o dată, vom avea peste 40 de mașini aliniate pe grila celei mai importante competiții europene de nivel GT4, împărțite în cele trei categorii. Programul de weekend este mai compact decât de obicei, toată acțiunea desfășurându-se în weekend. Sâmbătă sunt două ore de antrenamente, urmate de scurtele sesiuni de calificări pentru ambele curse, în timp ce duminica vine cu cele două curse din GT4 European Series care alternează cu Blancpain Sprint Series. Cursa 1 începe la ora României 12:15, iar cea de-a doua este programată la 16:40.

Etapa a doua poate fi urmărită live pe www.gt4series.com.

Descoperă colecția de accesorii BMW Motorsport:

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account