BMW Abu Dhabi Motors ne prezintă BMW 430i Coupé Dark Edition

În luna iulie a început producerea noii generații BMW Seria 4 Coupé la uzina din Dingolfing. De atunci are loc lansarea sa în piețele de pe tot mapamondul. Acum, mulțumită BMW Abu Dhabi Motors avem ocazia să admirăm o configurație specială a noului model. Este vorba despre BMW 430i Coupé Dark Edition, pe care BMW Abu Dhabi Motors ni-l prezintă într-un pictorial special realizat la o locație impresionantă: The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal.

BMW 430i Coupé Dark Edition se distinge prin detaliile cromatice de nuanță închisă. acestea personalizează caroseria care este vopsită în Sapphire Black. Tema Dark Edition este accentuată și de elementele BMW Individual Shadow Line, cu ramele grilei frontale și ramele geamurilor vopsite în negru. De asemenea, modelul poartă atât pachetul de caroserie M Sport Pro, cât și elemente exterioare din fibră de carbon, precum fantele de aer verticale din spoilerul frontal, capacele oglinzilor exterioare, eleronul discret de pe portbagaj. Jantele de 19 inch sunt BMW Individual Double-spoke, tip 793l. Printre spițele acestor jante se văd etrierele vopsite în roșu ale sistemului de frânare M Sport.

Caracterul sportiv al modelului BMW 430i Coupé Dark Edition se datorează și faptului că are tracțiune la puntea spate. Iar în pachetul M Sport Pro mai sunt incluse suspensia M Sport și transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte.

Motorul pe benzină al lui 430i este de 2 litri, cu 4 cilindri în linie. Dezvoltă 258 CP și 400 Nm, pentru un sprint 0-100 km/h realizat în 5,8 secunde.

Sursa pozelor: BMW Abu Dhabi Motors

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account