Vorsteiner BMW M4 – Complicat de simplu

Ai chef de un tuning ușurel care merge la orice?

Vorsteiner sunt niște tuneri care-ți oferă cam tot ce ai nevoie dacă nu vrei altceva decât să-ți deosebești BMW-ul de altul. Fac concurență foarte bună celor de la BMW M Performance atunci când vine vorba de accesorii discrete sau îți pot oferi unul dintre cele mai radicale wide body kit-uri dacă vrei o mașină care să câștige cupe pe la concursurile de tuning. Și nu fac asta doar pentru posesorii de BMW-uri, ci și pentru cei de Audi, Mercedes, Land Rover, Porsche, Rolls Royce, Bentley, Lamborghini, McLaren sau Ferrari. Băieții sunt buni, printre cei mai buni chiar.

1920x1000-REAR51

În cazul acestui BMW M4 vopsit în Alpine White Vorsteiner au apelat la o cosmetizare minimalistă care constă în jante și elemente pentru caroserie din fibră de carbon – spliter, eleron, difuzor de aer, chestii-socoteli.

1920x1000-FRONT7

Nu pare cine știe ce tuning, mai ales că partea mecanică este neatinsă, dar e suficient pentru a-i oferi o personalitate în plus. În afară de asta, băieții ăștia au niște poze de presă demențiale, chiar merită să intri pe site-ul lor și să arunci un ochi prin galeria lor foto. Noi vă lăsăm aici ședința cu acest BMW M4, poate vă face să visați cu ochii deschiși.

Sursa – Vorsteiner

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account