BMW Blog Story – Tudor Vicol și BMW 2002

Un fost angajat Automobile Bavaria ne deschide ușile garajului său și ne povestește cum și-a tranformat munca într-o joacă.

Tudor Vicol e un domn pe care l-am întâlnit tot la BMW Fest-ul de anul acesta. E un tip mai impunător de fel, cu niște mâini  suficient de puternice pentru a sugruma dinozauri și un spate suficient de lat pentru a putea întoarce un tir din trei manevre.

IMG_5112

Tare m-am mirat să-l văd înghesuindu-se într-un BMW 2002, o mașină nu tocmai încăpătoare. Îmi spune că a făcut rugby la viața lui și că a lucrat la Automobile Bavaria vreo 12 ani, iar acum își împarte timpul între familie și garajul unde-și îngrijește poadoabele – un BMW 2002, un BMW E21 și un AC Cobra. Garajul său pare a fi mai mult un sanctuar, un loc foarte organizat și bine pus la punct, dar nu atât de dichisit încât să-ți ceară să te descalți la intrare. Dacă faci abstracție de mașini, poate fi locul perfect pentru o seară cu băieții.

IMG_5138

Deși pare un om sever și dur, Tudor e genul de om care-și folosește statura pentru a ocroti, nu pentru a intimida. Ascultându-l cum vorbește despre familia sa, mi-am dat seama că nimic nu-l face mai fericit decât să ofere dragoste și protecție.

IMG_5126

Deși are 50 de ani, Tudor încă se joacă, încă mai scoate copilul din el atunci când situația o cere, chiar dacă jucăriile au crescut mai mari decât el. Noi am dat buzna în locul său de joacă pentru a afla povestea din spatele pasiunii sale și iată ce am aflat.

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account