BMW Spania detaliază ediția limitată BMW M8 Gran Coupé First Edition într-un pictorial special

Doar 400 de exemplare BMW Concept Gran Coupé First Edition vor fi disponibile la nivel mondial.

În primăvara lui 2018 constructorul bavarez a prezentat BMW Concept M8 Gran Coupé, prin care prefigura noua generație Seria 8. Pe lângă design-ul său cu personalitate puternică, conceptul a primit aprecieri speciale pentru combinația cromatică. BMW a luat aminte de succesul de care s-au bucurat caroseria vopsită în verde Salève Vert, elementele de caroserie finisate într-o nuanță de auriu, precum și farurile și geamurile aurii. Astfel, la lansarea modelului BMW M8 Gran Coupé a anunțat și o ediție limitată, care urmează exemplul cromatic al conceptului.

Acum, BMW Spania ne prezintă un pictorial nou în care detaliază acest model de colecție denumit BMW M8 Gran Coupé First Edition. El este disponibil în rețeaua de dealeri BMW M din Spania și are un preț de 221.900 euro. Din cele 400 de exemplare BMW M8 Gran Coupé First Edition care vor fi comercializate la nivel internațional, doar 6 vor ajunge în Spania.

Această ediție se distinge prin caroseria vopsită în nuanța „Aurora Diamond Green metallic”, care face parte din paleta BMW Individual. Finisajul BMW Individual de nuanță bronz auriu (Gold Bronz) personalizează elemente precum grila frontală, ramele geamurilor laterale, fantele de aer din aripile frontale și jantele din aliaj ușor, care au diametru de 20 de inch. De asemenea, farurile cu tehnologie laser au Angel Eyes cu tentă galbenă.

La interior, BMW M8 Gran Coupé First Edition este personalizat cu tapițerie din piele Merino de culoare maro Taruma. Iar pe consola centrală, finisajul „Piano Black” poartă inscripția „First Edition 1/400”.

Din perspectiva performanțelor, First Edition preia specificațiile versiunii de top Competition. Astfel, propulsorul său V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo livrează 625 CP și 750 Nm, pentru un sprint 0-100 km/h realizat în doar 3,2 secunde.

CLICK AICI pentru a vedea toate informațiile despre BMW M8 Gran Coupé.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account