Modelele BMW i nu vor primi tratamentul M

Nu e nicio surpriza faptul ca sub-brandul BMW i va continua sa se dezvolte si va urma tendinta de a include mai multe masini super eficiente si verzi, asa ca stirea ca masinile „i” nu vor primi tratamentul M se incadreaza in normal.

Cu ocazia salonului de la Frankfurt, in cadrul unui interviu acordat publicatiei CarAdvice, Cypselus von Frakenberg, Directorul BMW Group responsabil de tehnologii si comunicatie a declarat ca noul BMW i8 nu va primi nici un element si nicio modificare de la Divizia M. Ideea unui supercar bazat pe BMW i8 a tot circulat pentru o vreme, dar rezultatul final era oarecum previzibil.

“Sunt concepte diferite – M si i,” a declarat von Frakenberg. “E vorba de doua sub-branduri diferite, dar nu va exista nicio masina i modificata de M pe viitor”.

bmw-m8_1600x0w1

“Masinile M sunt modele de mare performanta, cu motoare cu ardere interna, iar pe de alta parte avem masinile „i” cu propulsie electrica. Cel doua nu se vor combina intre ele. Nu cred ca ar avea sens sa amestecam doua sub-branduri in aceeasi masina. Avem modelele M, avem modelele i, si avem BMW, marca de baza.

“Nu cred ca e necesar. Daca ne uitam la BMW i8, e o versiune i. Ne uitam la arhitectura LifeDrive a masinii, nu ar avea sens sa aducem elementele M peste ea.”

Asa ca aceasta este situatia. Daca asteptati un nou supercar BMW, se poate sa trebuiasca sa asteptati putin mai mult, pentru ca potrivit surselor noastre, in curand s-ar putea sa fie lansat si un astfel de model.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account