Posesorii de modele BMW i3 vor putea folosi SUV-uri BMW X5 pentru calatoriile mai lungi

Surse din industria auto, inclusiv Bloomberg, relateaza despre faptul ca posesorii de modele BMW i3 vor putea sa beneficieze de masini BMW X5 pentru a efectua calatorii mai lungi.

Asa cum am mai relatat, pentru a veni in intampinarea clientilor ingrijorati de autonomia masinilor lor BMW i3, BMW va oferi posibilitatea acestora sa inchirieze masini pe benzina.

Bloomberg declara ca modelele X5 SUV vor fi oferite pentru mai multe saptamani, pentru vacante sau ca backup. Aceasta posibilitate este optionala la achizitia BMW i3 dar deocamdata preturile nu au fost comunicate.

Oferta pare sa fie doar pentru piata europeana, BMW SUA nedeclarand inca nimic in acest sens.

In acelasi sens, BMW va oferi optional un motor cu ardere interna, REx, care are autonomie de 90-135 km. Motorul cu doi cilindri este dezvoltat de Divizia Motorrad si va extinde autonomia masinii la 375 km.

Pretul anuntat de BMW Group pentru Germania este de 34.950 Euro pentru BMW i3. Modelul va fi oferit clientilor incepand cu luna noiembrie 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account