BMW i7 a transportat liderii în cadrul summit-ului G7 și va avea versiune blindată

BMW i7

BMW i7 xDrive60 a făcut parte din flota de automobile pusă la dispoziția liderilor care au participat anul acesta la summit-ul G7. Iar BMW anunță că va oferi și versiuni blindate ale noii generații Seria 7, inclusiv pentru modelul electric i7.

Şefii de stat şi de guvern din cele mai importante ţări industrializate ale lumii s-au reunit la Schloss Elmau, în Bavaria Superioară, în perioada 26-28 iunie 2022, pentru cel mai recent summit G7. BMW Group a oferit un serviciu shuttle pentru eveniment, care a fost iniţiat de guvernul german. Pe lângă cele mai recente modele de serie, flota shuttle a prezentat şi trei exemplare ale noului BMW i7 xDrive60, care a fost dezvăluit cu doar câteva săptămâni în urmă.

Prezenţa BMW i7 în flotă le-a oferit demnitarilor prezenţi oportunitatea de a experimenta confortul imens de condus şi atmosfera futuristă a sedanului electric cu cinci luni înainte de lansarea sa globală. Un automobil high-security bazat pe noul BMW Seria 7 va fi adăugat în portofoliu pe parcursul anului 2023. Automobilele de protecţie ale BMW Group sunt adaptate persoanelor care necesită protecţie specială, iar exemplarele cu un sistem de propulsie electric vor fi disponibile acum pentru prima dată.

BMW i7 va continua tradiția mărcii bavareze în oferirea de modele blindate

De peste 40 de ani, BMW Group a acumulat competenţă şi experienţă excepţionale în dezvoltarea şi fabricarea de automobile concepute special pentru cerinţele specifice ale autorităţilor şi ale reprezentanţilor publici.

„Vom continua această tradiţie în 2023 cu un automobil high-security care combină talentul dinamic, confortul de rulare şi confortul interior ale noului BMW Seria 7 cu un concept de protecţie integrat, unic în acest segment”, declară Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG. „Şi vom introduce, de asemenea, pentru prima dată un automobil high-security electric – fără vreun compromis când vine vorba de standardul de protecţie pentru clienţii noştri. Se va baza pe BMW i7, demonstrând cum dezvoltarea durabilă şi securitatea pot merge mână în mână.”

CLICK AICI pentru a vedea prețurile și specificațiile modelului BMW i7 xDrive60 în România.

BMW Seria 7 și varianta BMW i7 au fost proiectate de la început pentru a deveni și automobile high-security

Arhitectura de automobil a noii game Seria 7 a fost concepută încă de la început atât pentru motoarele termice, cât şi pentru sistemele de propulsie electrificate. Procesul de dezvoltare a producţiei pentru sedanul de lux a luat deja în considerare conceptul nou şi inovator de protecţie al automobilului high-security de generaţie următoare.

Acest concept de securitate integrat, împreună cu procesul de „producţie artizanală” de la uzina BMW Group din Dingolfing, asigură că varianta electrică a noului automobil high-security se laudă şi cu o combinaţie de neegalat de protecţie, echilibru şi siguranţă, spaţiu şi dezvoltare durabilă.

„Noul BMW i7 reuneşte o experienţă unică de condus electric, cu cel mai avansat pachet de tehnologii de oriunde în industrie”, spune Frank Weber, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG, responsabil pentru dezvoltare. „Aşadar, utilizarea acestui produs high-tech ca platformă pentru un automobil high-security de înaltă clasă ni s-a părut lucrul evident de făcut.”

În clipul video de mai jos puteți vedea impresiile noastre de la prima întâlnire cu BMW i7, cu ocazia dezvăluirii din Munchen.

BMW a prezentat în 2021 conceptul iX5 Hydrogen Protection VR6

BMW Group a prezentat la evenimentul IAA Mobility 2021 un concept de automobil care demonstrează compatibilitatea nivelurilor crescute de protecţie şi mobilitatea durabilă. BMW Concept iX5 Hydrogen Protection VR6 a fost echipat cu un sistem de propulsie cu pile de combustie cu hidrogen, ceea ce îl face primul concept pentru un automobil high-security de la un producător de automobile la scară largă din întreaga lume care oferă zero emisii în eşapament şi protecţie certificată VR6.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account