Zvonuri: BMW se gandeste deja la viitoare modele i4 si i5

BMW a dezvaluit recent primele modele din cadrul sub-brandului „i”: modelul entry-level i3, vehiculul megacity, si super sportivul hibrid i8, dar compania se gandeste sa livreze si mai multe vehicule sub marca i in urmatorii ani.

Potrivit sursei BMW Scott27, constructorul bavarez intentioneaza sa produca un model i3 mai lung, dar si o posibila varianta decapotabila a lui i8. Desi acestea sunt simple extensii ale ofertei actuale, cele doua noi modele vor duce aceste concepte cu un pas mai departe.

Acestea sunt BMW i4 si i5. Se spune ca i4 are la baza modelul i3, o varianta mai sportiva cu doua locuri, practic o masina mini-sportiva cu tren de rulare electric de tip plug-in sau cu autonomie marita.

BMW i3 si i8

Cei de la BMW ar putea vedea viitorul BMW i4 ca pe o oferta mai accesibila pentru cei carora le place BMW i3 dar nu au suficienti bani sa si-o permita.

Pe de alta parte, BMW i5 este vazut ca un test suprem pentru BMW i, o limuzina cu patru usi cu elemente de design de Coupe, si care utilizeaza trenul de rulare de la BMW i8. Inca se discuta strategia de design, dar ne asteptam sa vedem elementele specifice de design i precum aerodinamica eleganta, forma usilor si spatiu la interior pentru patru persoane.

Atat BMW i4 cat si i5 vor folosi din plin tehnologie CFRP pentru constructia caroseriilor.

In timp ce BMW i3 si i8 vor fi lansate in 2013, despre celelalte doua modele sursa din interiorul BMW declara ca sunt asteptate pana la sfarsitul acestui deceniu.

In lunile urmatoare, precum si in 2012, BMW isi va intensifica eforturile de marketing legate de noul sub-brand i, oferind clientilor mai multe detalii despre pozitionare si filosofia BMW i.

Pentru moment suntem de parere ca i4 si i5 sunt doar simple zvonuri.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account