Gerovital
Gerovital
Gerovital

BMW M3 Fire Orange modificat de Arkym: 604 CP

Bimmer Mag ne prezinta BMW M3 Fire Orange modificat de Arkym. In luna iulie tunerul californian, binecunoscut pentru kiturile de tuning agresive, a lansat versiunea BMW M3 E92 Individual Fire Orange echipat cu kitul ESS Tuning VT2.

Modificarile aduse modelului sunt atat de ordin estetic cat si legate de performanta, incepand cu kitul de supraalimentare ESS VT2-650 care urca puterea M3-ului pana la 604 CP. Sistemul VT2-650 utilizeaza o supraalimentare Vortecg V3Si, aceeasi unitate care se regaseste pe cele mai noi sisteme de supraalimentare produse de companie.

Caroseria lui BMW M3 Coupe a fost modificata de Arkym si beneficiaza de multe componente din fibra de carbon (bara fata, capota si difuzor spate). Arkym a instalat suspensii KW Clubsport si evacuare Innotech.

In partea frontala, bara a fost inlocuita cu una ARKYM AeroRace din fibra de carbon, cu splitter din fibra de carbon integrat. Si capota a fost inlocuita cu una creata de Arkym, din fibra de carbon, la fel ca si difuzorul spate.

Masina sta pe jante HRE P43S incaltate cu pneuri Toyo Proxes (F: 255/35/19, S: 295/30/19). Pentru a face fata performantelor sporite, BMW M3 Arkym utilizeaza setul de discuri de frana RaceTechnologies Brembo de 380mm.

Pentru a conferi o nota speciala sunetului de evacuare, modelul M3 Fire Orange este dotat cu sistemul de evacuare iPE Innotech Valvetronic F1.

Ceea ce face insa unic acest model BMW M3 Coupe este nuanta Fire Orange, aceeasi in care este vopsit modelul BMW M3 GTS.

Pentru a afla mai multe despre tehnologia din spatele versiunii modificate BMW M3 Fire Orange, precum si despre cum se comporta masina pe sosea, cititi analiza Bimmer Mag.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account