Niște M-uri fac muzică

Unele mașini arată foarte bine, altele merg foarte bine ori sună foarte bine. Noi vă prezentăm aici niște BMW-uri care arată, merg și sună foarte bine.

De ce este sunetul important pentru o mașină?. Păi, gândiți-vă că unele mașini nu sunt doar niște simple mijloace de transport. Dacă era așa toată lumea conducea carturi de golf, dar producătorii ăștia de mașini se străduiesc din puteri, răsputeri și superputeri să fie originali, creativi, să răspundă unor cerințe, nevoi, pasiuni sau trenduri. O mașină sport este ca un instrument de precizie, ea trebuie să funcționeze bine și să sune bine, să-ți transmită mecanica în palmă, în tălpi și să-ți trezească niște reacții chimice în corp pe care omul modern le-a pierdut odată renunțarea la vânătoare și mersul la Mega Image.

Sunetul poate fi specific unei mașini, unui tip de motor sau poate fi personalizat de ingineri pentru a suna mai spre soprană ori mai spre bariton. Unii vibrează la frecvențe și note înalte, alții preferă basul ori șuieratul turbinelor. Urechea ta știe cel mai bine ce-i place, de aceea te lăsăm cu o simfonie de sunete ale mașinilor construite de divizia M din 1972 și până în 2012. Aveți de ales între motoare aspirate, supraalimentate, de la 4 la 10 cilindri. Noi avem deja un preferat, BMW M3 E46 CSL. Al vostru care este?

M Sound

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2022 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account