BMW M3 GTS modificat de G-POWER va avea 600 CP

Se pare ca BMW M3 GTS are toate atu-urile pentru a deveni M3-ul suprem: caroserie usoara, componente aerodinamice din fibra de carbon, evacuare din titan, suspensie racing, roll cage si scaune de curse cu centura in sase puncte. BMW are dreptate cand se refera la masina ca fiind “un atlet extrem pentru strada si pentru pista de circuit”.

Dar mai lipseste ceva. Puterea suprema. Un plus de 30 CP comparativ cu un BMW M3 standard, care costa doar jumatate din pretul lui M3 GTS nu e prea rau, dar puterea suprema poate fi oferita doar de un tuner, si in acest caz e vorba de G-POWER.

De aceea primele exemplare BMW M3 GTS, din cadrul editiei limitate de 220 unitati, au inceput sa fie expediate la sediul G-POWER pentru a primi plusul de putere. O versiune special adaptata a kitului de supraalimentare SK II de la G-POWER duce puterea standard de la 450 CP la o cifra mai potrivita, si anume 600 CP.

Dupa ce va primi aceasta modificare, noul BMW M3 GTS poate in sfarsit sa arate modelelor Porsche 911 GT3 RS cine e seful, la diferitele evenimente de curse.

Se pare ca primul model a ajuns deja la cei de la G-POWER, iar doua sunt pe drum. Nu avem decat sa asteptam cu nerabdare sa vedem rezultatele.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account