Vorsteiner a reinterpretat controversata grila frontală a noului BMW M3

Vorsteiner și-a câștigat reputația internațională producând body-kit-uri din fibră de carbon apreciate pentru design, precum și jante, sisteme de eșapament și accesorii pentru mărci premium precum BMW, Porsche, Mercedes-Benz, Audi, Ferrari, Lamborghini, Bentley, McLaren, Range Rover, Rolls-Royce, Jaguar, Aston Martin, Tesla etc. Iar acum Vorsteiner propune o variantă modificată pentru mult discutata grilă care face să se distingă noua generație a modelelor BMW M3 Sedan și M4 Coupe.

Vorsteiner nu a încercat să ascundă sau să reducă decupajul vertical amplu al grilei frontale. Ci a reinterpretat masivitatea acesteia și a făcut acest design îndrăzneț să pară și mai sigur pe el. Concret, Vorsteiner a înlăturat lamelele dispuse orizontal lăsând deschise decupajele verticale înalte. Este un look care amintește de grila deschisă a noului model de competiție BMW M4 GT3. Dar, Vorsteiner a etalat și experiența sa în producerea de elemente din fibră de carbon, pentru a aduce un plus de rafinament. Contururile grilei și cadrele grilei sunt făcute manual din fibră de carbon lăcuită.

Grila aceasta face parte din pachetul de elemente aerodinamice pe care Vorsteiner le propune pentru noul BMW M3. Este vorba despre extensiile pentru spoilerul frontal, aplicele pentru prizele de aer ale acestuia și eleronul pentru portbagaj. De asemenea, un difuzor din 3 elemente pentru spoilerul spate va fi disponibil din februarie 2022, iar din martie 2022 sunt oferite și pragurile laterale și capota cu priza de aer. Toate aceste elemente sunt create din fibră de carbon.
În plus, Vorsteiner a pregătit pentru noul BMW M3 și jante V-PX Forged cu dimensiuni de 20 sau 21 de inch, care beneficiază de tehnologia de forjare cu o presă de 4536 kilograme.
Puteți vedea prețurile detaliale pentru fiecare element din programul Vorsteiner pentru BMW M3 și M4, accesând site-ul vorsteiner.com.
Sursa pozelor și informațiilor: vorsteiner.com , facebook.com/vorsteinerna

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account