Cum a fost transformat un BMW CSL Lightweight 1972

Fanii si posesorii BMW sunt cunoscuti pentru modificarile interesante si unice pe care le aplica masinilor lor. Astazi va prezentam o transformare care nu face exceptie de la aceasta regula. Terry Sayther Automotive a publicat pe eBay un anunt pentru vanzarea unui BMW 3.0 CSL 1972 in nuanta Golf Yellow.

Aceasta versiune ultrausoara a lui 3.0CS a fost construita pentru a concura in campionatul german de turisme si au fost produse numai 170 astfel de unitati. Greutatea redusa a masinii a fost obtinuta prin utilizarea de panouri subtiri, capota si usi din aluminiu, geamuri spate din plastic. Bara fata a fost scoasa.

Elemente unice pentru modelul CSL sunt scaunele de curse Scheel, faptul ca masina nu e echipata cu AC sau incalzire, nu exista servodirectie, iar geamurile spate sunt fixe.

Masina a sosit la ei cu un motor incorect, care a fost inlocuit cu un motor S38 Motorsport cu 4 valve de 3.5 litri. Radiatorul si celelalte componente ale sistemului de racire sunt noi. Masina are acum arcuri/amortizoare Bilstein si jante Alpina (8×16″ si 7×16″) incaltate cu pneuri noi Sumitomo HTR.

Pretul actual al masinii pe eBay este de cca. 36.800 USD

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account